Vandring i Stockholm?


skrivet den 04 maj av Patricia, klockan:13:13

Jag kikar på vad jag kan hitta på i Stockholm på Kristi Himmelsfärdshelgen. Jag känner att jag borde ta hand om mig själv och min kropp lite. Som nyinflyttad från Jönköping är jag inte så haj på staden men jag kollade runt lite. Jag fastnade för en grej.

Vandring i Stockholm? Det låter ju som en bra idé - det är vår, jag behöver se mig omkring, jag är en ganska van vandrare. Brukar åka till fjällen åtminstone vartannat år. Det verkar som om det finns lite leder som man kan gå på: Roslagsleden, Upplandsleden och Sörmlandsleden. Som alltid med sådana här leder så kan man plocka ut delsträckor, så även när det gäller vandring i Stockholm. Hur långt vill man gå? Hur tuff terräng vill man ha? Vad vill man se? Passar avsnittet med kommunikationer - till exempel bilparkering eller busshållplatser? Åker man bil är ju en runda det bästa och det är oftast omöjligt om man går en speciell vandringsled.

Vi får se.

Trevlig helg.

+++Patricia


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed